luni, 24 noiembrie 2008

Wish


Cine a spus "Be careful what you wish for cause you just might get it" a avut dreptate 100%.
Poate o dorinta sa nu-ti faca bine? O dorinta care dupa o gramada de timp ti s-a indeplinit in sfarsit si sa nu iti fie bine. Nu e asa cum sperai. Se poate!
Se poate sa fie bine pe moment, da la un second tought sa-ti dai seama ca nu e exact tocmai ce ti-ai dorit.
Ma gandesc uneori cat de absurda e viata. Cum sa-ti afecteze vremea starea de spirit? Cum intr-un moment esti cea mai fericita persoana de pe pamant si apoi BANG! Cum intr-un moment poti sa renunti la anumite sentimente? Cum sa iti joace creieru feste?? Cum sa ti se schimbe gandirea datorita unei mici intamplari?
La nabiba. Azi uitandu-ma la "Sex and the city" am ajuns la o concluzie. Nu ca ar fi prima data cand ajung la conluzia asta. Era episodu in care Carrie il inseala pe Perfectul de Aidan cu Mr Big.
um de femeile pot sa renunte la iubitul perfect si sa se intoarca la persoana "nepotrivita"? La persoana care le-a facut atat rau cand a plecat?? Chiar nu pot sa inteleg. De ce ne place sa suferim? De ce nu putem sa vedem ca nici de data asta nu o sa fie mai bine? Ca probabil el o sa plece dinou? Suntem masochiste? Ma seaca toate chestiile astea fara rost. Ma enerveaza ca desi facem aceeasi greseala de mai multe ori nu invatam din ea.
Nu invatam, suntem imature si in sfarsit spunem "NU!! GATA! DE DATA ASTA GATA!". Si totusi, ce nu am da sa mai avem parte de un moment frumos alaturi de "EL". Poi chestia e ca nu toata suntem Carrie. Nu toate avem un happy end. Nu toate ajungem sa ne casatorim cu Mr. Big si sa traim fericite pana la adanci batraneti alaturi de omul care ne-am frant inima de nenumarate ori si care in final si-a dat seama ca locu lui e acolo, in inima noastra plina de cusaturi, dupa lungile operatii de "unbreak a broken heart".
Da ma, treziti-va! Nu toate suntem Carrie!! Nu in toate cazurile Mr. Big ne ia de neveste! Si clar ca nu toate o sa gasim un Aidan! Daca ai gasit un Aidan apoi tine-l bine, ca asa ceva nu mai prinzi!
Pana la urma nu toate ne dorim barbatu perfect, aici Aidan? Ba da! Toate! Atunci de ce dracu sa renunti la el pentru unu mai rau?? Asta nu o sa o inteleg nicioata!
Asemenea "povesti" o sa existe mereu. Cunosc o gramada de gagicute care se intorc la Mr. Big atuni cand el are chef de ele. STOP AND THINK!
Si mai ales... Be CAREFUL what you wish for cause you just might get it!

3 comentarii:

  1. Micuto esti harnica in postari:*
    Si Carrie nici n-ar trebui data de model, doar l-a iertat pe fraierul ala care cica avea 'second thoughts'. When you decide to get married, you don't get the chance to have 'second thoughts'.

    RăspundețiȘtergere
  2. I say love is blind. De aceea continuam sa ne intoarcem la Mr. Big, cu toate ca 'mai are balta peste'. Stii de ce? Pentru ca e in natura firii umane sa iubeasca ceea ce nu poate avea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm. Cred ca toti trecem prin asta. Si eu am trecut. Da nu-i corect:-< Si cred a oricat de mult am incerca sa renuntam la Mr. Big el mereu o sa faca parte din inima noastra.. oricat de nasol ar fi el.

    RăspundețiȘtergere