marți, 8 septembrie 2009

How Much Is Too Much?

How do you know when how much is too much? Too much too soon. Too much information. Too much fun. Too much love. Too much to ask... And when is it all just too much to bear?
*
Grey`s Anatomy.

Cand sti ca ceva e prea mult? De obicei iti dai seama intr-un moment cand nu ai ce sa mai faci. Prea multa informatie? Ohoho, toti avem parte de "prea multa informatie" cateodata. Cel putin eu prefer sa nu aflu unele lucruri despre niste persoane. Cred ca lucrurile nasoale din trecut nu conteaza cat timp persoana respectiva este foarte schimbata in prezent. Sa zicem ca ai cunoscut de curand pe cineva si ti-a facut o impresie foarte buna. Acel cineva te place foarte mult si da tot ce e mai bun din el sa-ti faca pe plac. Asadar ajungeti sa fiti prieteni/ iubiti pana cineva iti da ceva veste socanta/penibila despre el/ea. Stau si ma intreb, chiar conteaza? Conteaza chestiile urate din trecut de care persoana respectiva incearca sa scape? Eu cred ca nu, cat timp cu tine se poarta foarte frumos si cat timp acele chestii nu sunt foarte grave, gen a omorat pe cineva :)).

Exista too much fun? Probabil cand abuzezi extrem de mult de alcool si faci lucruri pe care apoi le regreti. Altfel nu`mi explic.

Cu siguranta exista too much love! Mai ales cand nu e reciproca treaba. Ajungi sa iubesti pe cineva extrem de mult si sa renunti la o gramada de lucruri pentru el/ea pana iti dai seama ca doar tu renunti. Doar tu te straduiesti. Doar tu iubesti. You give too much and you recieve too little.

De asemeanea mai exista prea multe lucruri urate pe care ti le face o persoana. Esti prieten cu cineva de foarte mult timp si in ultima vreme nu mai e ok. Nu o sa vorbesc despre lucrurile urate care se intampla intr-o prietenie pentru ca sunt sigura ca toti am avut parte de cate ceva. Si atunci te intrebi daca mai are rost sa continui sau nu. Ca intr-o relatie "amoroasa" de altfel. Mi se pare una dintre cele mai grele decizii pe care le poate lua o persoana. In asemenea momente iti aduci aminte doar de lucrurile rele prin care ati trecut, care le diminueaza de cele mai multe ori pe cele bune. Cine a spus ca binele invinge intotdeauna nu s-a gandit de doua ori.
Astfel renunti la o prietenie sau la un iubit/iubita pentru ca nu ai cantarit bine situatia. Si din pacate iti dai seama prea tarziu. Atunci cand nu mai poti face nimic. E cam greu sa-ti dai seama cand ce e prea mult e prea mult. Poti sa ai dreptate sau poti sa te inseli. Iar in fieare dintre aceste situatii de obicei lumea face alegerea gresita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu