marți, 28 iulie 2009

Efectul Placebo

Da, stiu ca, concertul Placebo a fost acu` o luna si ca nu am scris atunci despre el, nici acum nu o sa o prea fac. Au scris toti cunoscutii mei despre concert si eu fiind exact langa ei ar insemna sa va povestesc aceleasi lucruri. Daca sunteti interesati intrati pe blogul Andei, Izei, Oanei sau al lui Spadez. Ce vreau sa va spun eu este efetul pe care il are muzica lor asupra mea acum dupa ce am fost la concert.
Exact dupa ce am venit acasa nu prea am mai ascultat Placebo. Cred ca vreo 3 saptamani dupa concert nu am ascultat Placebo deloc si asta nu pentru ca nu mai aveam chef, ci pentru ca nu simteam nevoia. Vedeam pe lastfm ca toti cei ace au fost la concert asculta non-stop Placebo si ma intrebam "What`s wrong with me??".
Am ascultat doar Beatles de atunci si de altfel foarte putina muzica. Probabil pentru ca m-am apucat intens de citit.
Dar saptamana trecuta mergand la Cluj m-am gandit eu sa-mi pornesc mp3 playerul si sa ascult muzica. Pentru ca nu aveam chef de ceva anume l-am pus pe shuffle si am ineput sa ascult. Dupa mai multemelodii mi-a intrat Kitty Litter de la Placebo, piesa cu care au inceput concertul. Vai deci am trait o stare de nedescris. Mi s-a facut pielea de gaina cand mi-am adus aminte de inceputul concertului si cat de frumos a fost. De fiecare data cand aud o piesa de la concert am reactia asta. E o senzatie megafaina! Asta ar fi destul incat sa va faceti o parere cum a fost concertul. One word : AMAZING!



2 comentarii:

  1. vaii daa !! eu dupa concert vreo doua zile cred, n-am putut sa-i ascult, nu stiu, cred ca vroiam sa am imaginea de la concert nealterata sau ceva de genul, dar cand am inceput sa ii ascult nu m-am mai putut opri. si inca de fiecare data cand ascult piesele de la concert imi aduc si eu minte de toate senzatiile de acolo
    ohh si ma bucur ca am fost cu voi acolo si pe drum si asa :D mi-o placut mult :D

    RăspundețiȘtergere