marți, 20 ianuarie 2009

Luck si dorinte de Apocalipsa.

Ma gandeam azi ca am zile in care sunt super norocoasa. Adica patesc o gramada de chestii faine, gen iau note bune, castig ceva, primesc vesti bune si apoi is zile cand totul e FUCKED UP! Un fel de lucrurile rele se intampla 3 deodata! Nu prea inteleg faza asta dar asta e. Trebuie sa ma obisnuiesc ca mi se intampla un lucru bun si apoi 3 rele :)) .
Pe langa asta am o stare de MEGA SHIT. Nu am dorinte sinucigase sau alte futaiuri dinastea, dar pur si simplu imi doresc sa vina Apocalipsa. Am realizat in ultima vreme cati oameni de cacat exista si cat de putine persoane calumea cunosc. Pe langa faptu` ca toata lumea se omoara si se preocupa de criza economica, care pare a fi o scuza pentru ORICE. Cea mai buna solutie la "nenorociri" ar fi Apocalipsa. Sa intram intr-o gaura neagra sau stiu eu mai ce si bang! Toata lumea sa dispara intr-o fractiune de secunda. Ce emo sunt, asa-i? Nu, defapt cred ca mai degraba is super egoista. Ar fi cea mai buna moarte. Ar muri toata lumea si cine sa ma mai planga? Ce as mai pierde? Am muri toti odata si gata. Punct. Scapam universu de niste "paraziti" care atunci cand se plictisesc se distrug intrei ei.
Bine, asta ar fi starea mea de moment. Sunt o persoana dinaia care maine se trezeste si vede numa` floricele si inimioare, dar care cu o zi inainte vedea numa gauri negre. Dar e bine sa-mi scriu ideile astea stupide si "apocaliptice".
Oricum am ajuns la concluzia ca din cauza monotoniei am idei dinastea. Momentan imi doresc sa stau in New York. Cred ca nu m-as plictisi niciodata. Dar who knows? Poate o sa am parte de marele noroc de a locui iz Za Big Apple si apoi de ghinionul suprem, adica de venirea Apocalipsei!